Ona je Kolindina kćerka: Dobila je punu stipendiju za Harvard, a njena ljepota govori više od 1000 riječi - oduševit će vas sličnost nje i majke - Lifesytledom

Ona je Kolindina kćerka: Dobila je punu stipendiju za Harvard, a njena ljepota govori više od 1000 riječi – oduševit će vas sličnost nje i majke

OSIM ŠTO JE VRHUNSKA SPORTAŠICA, ONA JE I KOLINDINA KĆERKA KOJA USPJEŠNO ZAVRŠAVA POSLJEDNJU GODINU PRESTIŽNE ŠKOLE.

Katarina Kitarović je kćerka hrvatske predsjednice Kolinde, ona završava 4.razred internacionalnog IB programa XV.gimnazije u Zagrebu i bavi se sportskim aktivnostima uporedo, inače su je na sva četiri moguća prestižna američka univerziteta primili, nakon što je S.A.T. testove položila, ona se sad našla i među jedan posto studenata u svijetu.

Odlučila je da upiše Harvard, izvrsna klizačica svakako je utjecala na uspješan rezultat dok su profesori iz škola u Briselu i Zagrebu preporuke dale, ponudili su joj stipendiju na sva 4 univerziteta, koja su inače duplo više nego godišnja plata predsjednice Hrvatske, Kolinde.

Izraz “profesionalni” u klizanju ne odnosi se na razinu vještina, već na natjecateljski status. Klizači koji se natječu na najvišim razinama međunarodnog natjecanja nisu “profesionalni” klizači. Ponekad se nazivaju amaterima, iako neki zarađuju novac. Profesionalni klizači uključuju one koji su izgubili pravo na ISU i one koji nastupaju samo u emisijama. Oni mogu uključivati bivše olimpijske i svjetske prvake koji su okončali svoju natjecateljsku karijeru kao i klizače s malo ili bez ikakvog međunarodnog natjecateljskog iskustva.

Na drugim jezicima osim na engleskom, japanskom, korejskom, kineskom, talijanskom, poljskom i ruskom, klizanje se obično naziva imenom koje se prevodi kao “umjetničko klizanje”.

Categories: Najnovije

Leave A Reply