Sergej Trifunović je jedan od najtalentovanijih i najpoznatijih glumaca srednje klase u Srbiji i regionu, ostvario je veliki broj uloga u domaćim TV serijama i filmovima, a okušao se iu Holivudu.

 

Sergej se prije nekoliko godina okušao u politici i javno kritizirao aktualnu srbijansku vladu koja je bila nezadovoljna predsjednikom Vučićem i njegovim stranačkim pristašama. Što se privatnog života tiče, Sergej je još uvijek neženja, a njegove su veze skrivane od medija i javnosti.

 

 

Iako su ga mediji povezivali s brojnim društvom u okolici, on nikada nije potvrdio niti demantirao te napise. No, razumije se da je svoju prvu ljubav, Lolu, koja je bila pjevačica, upoznao kada je prije 20 godina glumio Mareta u filmu “Wen Jie”. Sada, kako pišu srpski mediji, planirano je snimanje filma u razmaku od 20 godina, a što će se dogoditi s ljubavlju Lole i Mareta, publika će znati krajem ovog mjeseca.

 

Radnja filma odvija se u sadašnjosti, no ljubavna situacija Popea i Marleyja potpuno je ista, oni su i dalje samci, nemaju djevojku, nemaju novca i ništa se ne događa u njihovim životima. Međutim, kada Gojko Šiša ukrade dio stare pjesme i posudi ga pjevačici Mili Sili, obojica se bude iz nevolje u kojoj se nalaze. Glumačku postavu ovoga puta čine i Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Boris Milojević, Seka Sablić, Maja Mandžuka, te glumci mlade generacije Ivana Zečević, Marko Pavlović, Stojša Oljačić i reper Ivan Ivanović Đus.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here