U posljednje vrijeme spala je malo fama oko Milijianne i Milojka, ali ovih dana Balkanski mediji su došli do jedne jako interesantne informacije, koja je jako zainteresovala Regionalnu javnost. Sklopljeni brak između Milijane i Milojka ne prestaje intrigirati javnost u regiji. Kako je 21-godišnjakinja rekla nedavno, toliko voli Milojka da bi se posvađala i s familijom i sa roditeljima, i to sve zbog njega.Ljubomorna je puno. Ja tu i tamo. Ona je puno osjetljiva, nije u redu za nju – rekao je Milojko ranije srpskim medijima. Zapravo, Milojko ne uspijeva upasti u stvarne nevolje jer se Miliana ne odvaja od njega kamo god krene i rado ju vodi sa sobom. Međutim, “problematična” žena zbog koje Milojko ne može ništa učiniti, može se reći, ušla je u njegov život prije nego što se Miliana uopšte i rodila.

Bogdanović koja ne može dočekati vjenčanje s 53-godišnjim izabranicom već je promijenila prezime u Milojkovo, odnosno Božić. “Ona je mlađa, bolja je”, shvatio je Milojko dok je pričao za jedan Srpski veb portal, ali tek kad je upoznao Milijanu. Ranije se, kako je rekao, zabavljao s uobičajenijom, bližom dobi, između ostalog i s majkom svoje djece.Stoga je Milojkova bivša supruga, majka njezinih posinaka, nekoliko puta starija od Milijane. Milijana još uvijek nema dobre odnose s njom. Na samo spominjanje njezina imena bude joj jako loše. 

“Možemo spomenuti da ima djecu, a ne njeno ime, ali ne želim razgovarati o toj ženi.” Očito je imao prethodni brak, ali ne mogu to podnijeti – rekla je Milijana, ne sluteći što se točno dogodilo između Milojka i njegove bivše žene.

Preporuke