Ona ima najbolje obline na svijetu, ali svi zastanu kada dođu do gornjeg dijela: Ovakav prizor se nikada ne zaboravlja (Foto) - Lifesytledom

Ona ima najbolje obline na svijetu, ali svi zastanu kada dođu do gornjeg dijela: Ovakav prizor se nikada ne zaboravlja (Foto)

NA INTERNETU SE DANAS KAO I NA SVIM DRUŠTVENIM MREŽAMA U SVAKOM TRENUTKU MOŽE PRONAĆI JAKO VELIKI BROJ DJEVOJAKA KOJE SU SAN SNOVA, I KOJE DOLAZE IZ RAZNIH DIJELOVA SVIJETA. SLIKAJU SE U IZAZOVNIM POZMA, I NA TAJ NAČIN DOBIJAJU JAKO VELIKI BROJ PRATITELJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA. NA TAJ NAČIN JAKO DOBRO ZARAĐUJU I ŽIVE JAKO LAGODNIM ŽIVOTOM.

Jedna od takvih djevojki je i Jojo von Southi, koja je jako uspješni američki model i najbolji primjer kombinacije figure pješčanog sata, u svijetu veoma popularnog termina, koji se koristi za djevojke sa savršenim mjerama, silikona i mišića, i ostalih dijelova njenog stvarno zgodnog tijela. Njene fotografije ostavit će vas bez teksta, jer je stvarno savršena linija kod nje.

Modelingom i manekenstvom se bavi još od davne 2013. godine. Iako ima nepunih 30 godina, već uveliko koristi botoks i određene supstance, a na svom jako zgodnom tijelu imala je i niz estetskih operacija, što je i više nego vidljivo golim okom.

Kako ona sama navodi, od Instagrama jako dobro zarađuje, tako da može ulagati u sebe, i nikako joj ne predstavljaju problem plastične operacije koje su itekako skupe u današnje vrijeme. Zabavlja se sa instruktorom joge, sa kojim je u sretnoj vezi već pune 2 godine.

 

Categories: Showbizz

Leave A Reply