On je preživio kamion smrti: Evo šta ga je spasilo sigurne pogibije, trojica su nastradala u stravičnoj nesreći, a sada sve upozorava: "Nipošto ovo ne radite" - Lifesytledom

On je preživio kamion smrti: Evo šta ga je spasilo sigurne pogibije, trojica su nastradala u stravičnoj nesreći, a sada sve upozorava: “Nipošto ovo ne radite”

-Sve se u trenutku razletjelo… na sve strane je bila krv, povrijeđeni su jaukali.. – priča Boško Mihailović, jedan od osmoro radnika koji su danas zadobili povrede u teškom sudaru kombija i kamiona na auto – putu Beograd – Niš. Troje radnika nastradalo je u nesreći.

Kako on navodi, svi oni bili su radnici jedne kragujevačke kompanije.

-Krenuli smo za Leskovac jutros da bismo postavili kablove. Kad smo se približili Nišu, kombi se počeo kvariti. Stali smo skroz desno u zaustavnu traku, baš da budemo bezbjedni. U jednom trenu sam izašao ispred kombija… zato sam i preživio – opisuje on potez koji ga je spasio sigurne smrti.

Pred njegovim očima u trenutku se desio horor.

-Taj kamion je odjednom naišao, kao lud je vozio. Udario je u kombi, tad sam pao. Sve razletjelo, na sve strane je bila krv, ozlijeđeni su jaukali. Vidio sam da su neki stradali. Strašno, haos jedan – kaže povrijeđeni radnik. Kaže da su radnici mahom bili između 1970. i 1980. godišta.

-Čuo sam da su trojica nastradala. Ne znam kako su drugi – kaže on. Četiri pacijenta zadobila su teške tjelesne povrede i nalaze se u životnoj ugroženosti. Svi medicinski radnici u bolnici gdje su smješteni povrijeđeni, po cijeli dan su na nogama, dok se preživjeli radnici neprestano raspituju za svoje kolege.

Drugi ozlijeđeni radnik Goran Nikolić, sjedio je na mjestu suvozača u trenutku kada se desio sudar.

-Samo sam osjetio i čuo strašan tresak. U trenu mi se desio prekid filma. Nekako sam se izvukao iz potpuno zgužvanog vozila, kroz slomljeno staklo kombija – kaže on. Samo jednu riječ ima za prizor koji je vidio van kombija. Katastrofa, izgovara radnik u bolničkom krevetu s gorčinom.

Categories: Najnovije,Vijesti

Leave A Reply