Majka je nešto jako posebno, jer je ona sa vama do kraja svog života, bez obzira koliko vi imali godina. Ona ke ta, koja se uvijek bbrine o vama i koja vas je na kraju krajeva 9 mjeseci nosila u stomaku. Danas vam donosimo priču o čovjeku koji je imao jako loše iskustvo sa osobljem staračkog doma u kojeg je smjestio svoju olesnu majku.Pod određenim okolnostima, muškarac po imenu Camille Nielson morao je smjestiti majku u starački dom, a da uopće nije znao na što će to da izađe. Zbog poslovnih obaveza, nije se mogao starati o njoj.

Nije bio ni svjestan kako će to sve na kraju da ispadne, i koliko je osoblje staračkog doma neodgovorno i koliko će se loše starti o njegovoj majci, iak oje plaćao jako veliki novac za njenu skrb. Većina nas ne bi mogla podnijeti da vidi vašu majku ili oca u boli, ali jeste li se ikad zapitali što biste poduzeli da saznate da je vaša majka žrtva zlostavljanja. Srce da vam pukne od tuge.Kada je vidio i ogrebotine i modrice po njenom tijelu, pitao je medicinske sestre od čega je to, da bi one rekle da nemaju blage veze o čemu se radi, i da je ona to sama sebbi napravila. Odlučio je poduzeti konkretne koraje i žustre mjere. 

Postavio je video kameru u sobu svoje majke i čekao šta će se desiti i ko je odgovoran za takve stvari. Saznao je da je njegova majka bila žrtva zlostavljanja od strane nekog osoblja. Otišao je kod ravnatelja staračkog doma i pokazao mu ovaj snimak, a on je bio frapiran sa viđenim prizorom.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video zapisu.

Preporuke