On je najmoćniji dječak svijeta, pitaju se svi zbog čega Melanija i Donald kriju svog sina od javnosti: Melanija je potvrdila mnoge sumnje zbog čega je to tako - Lifesytledom

On je najmoćniji dječak svijeta, pitaju se svi zbog čega Melanija i Donald kriju svog sina od javnosti: Melanija je potvrdila mnoge sumnje zbog čega je to tako

POZNATO JE SVIMA DA JE DONALD KAO AMERIČKI PREDSJEDNIK JEDAN OD NAJMOĆNIJIH LJUDI SVIJETA, ODNOSNO DA JE ON JEDNA OD NAJPOZNATIJIH LIČNOSTI I SAMIM TIM JE UVIJEK NA METI MEDIJA, VELIKO INTERESOVANJE VLADA OD STRANE JAVNOSTI KAD SU U PITANJU ČLANOVI NJEGOVE PORODICE.

On je kao takav veoma često u medijima, zato što posao zahtjeva od njega, vidljivo je kako predsjednik Amerike gleda da u javnosti druge članove porodice svoje eksponira što je moguće manje, pogotovo kada je riječ o djeci.

Uz Trampa se vezuju mnoge kontraverze otkako je postao predsjednik Amerike, afere i skandali, u svi tim pričama se najviše o njemu i priča, dok ostali članovi porodice su manje pošteđeni od toga.

Pored njega, dosta se piče o prvoj dami Amerike Melaniji Tramp koja inače važi za jednu od najzgodnijih prvih dama svijeta, divljivo je da se njihov sin Baron rijetko pojavljuje. Bude samo s njima kad su neki događaji ili ceremonije, odnosno pojavljuje se samo tamo gdje je bitno da je cijela porodica na okupu.

Kako su američki mediji saznali, to je odluka Melanije koja smatra da je njihov sin u izrazito osjetljivoj fazi đivota i da je najbolje za njega da se ne eksponira medijski previše, da ne bi bio izložen pritisku kakav znaju mediji stvoriti. To bi moglo itekako da utiče na razvoj njegove ličnosti, odnosno karaktera.

 

Categories: Najnovije

Leave A Reply