Poznata glumica Neda Arnerić udavala se tri puta. Jednu od njenih ljubavi njena okolina nije prihvatila.Nedu Arnerić mnogi su smatrali jednom od najljepših glumica bivše Jugoslavije. Neki su maštali o njoj dok su joj drugi otvoreno izjavljivali ljubav.S obzirom da je njen privatni život često bio izložen uvidu javnosti, ne čudi što se udala za kolegu Dejana Karaklajića. Upoznali su se na snimanju filma “Užička republika”, a pošto je bila toliko zaljubljena u njega, pozvala je svog agenta i rekla mu da odbija ulogu da bi se udala za njega

Iako su joj prijetili da zbog toga više neće dobijati strane uloge, nije dozvolila da je to uplaši. Međutim, samo dvije godine kasnije se razvela, ali je sa Karaklajićem ostala u prijateljskim odnosima.I naredni brak šokirao je javnost. Udala se za poznatog glumca Radeta Markovića, koji je bio 32 godine stariji od nje.

Niko u njenoj porodici se nije složio sa njenim izborom muža, a njen brak se raspao nakon samo tri godine. Kasnije je rekla novinarima da se zaljubila u Radeta jer je dijelio njenu strast prema muzici, tenisu, skijanju i prirodi.„Čak 32 godine je ogromna razlika, koju ja nisam osećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, da čitam pametne pisce, pripremam ulogu za pozorište. Naučila sam da skijam, da igram tenis, šetali smo po planinama, zavolela sam prirodu… Bilo nam je prelepo. I sve dok je Rade bio živ, kada god bismo se sreli, s nostalgijom smo se prisećali tih naših godina. On je imao veliku ulogu u mom životu“, ispričala je glumica svojevremeno.

Neda je bila mlađa čak i od Radetovog sina, poznatog filmskog reditelja Gorana Markovića. Prihvatio je očev novi brak, prisjetila se jednom Neda:”Goran je bio beskrajno duhovit čovek. U vreme kad sam bila u braku s njegovim tatom, to je za sve nas bila smešna situacija. Bila sam mu, zapravo, maćeha pa me tražio džeparac i pitao što sam kuvala za ručak. Posle je i Goran povukao na tatu, jer uvek je imao mlađe žene. Ne pada jabuka daleko od stabla”, govorila je.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here