Već je svima u regiji poznata velika ljubav između pjevačice lepe Brene i bivšeg tenisera bobe Živojinovića, koji su svoju ljubav, koja traje do danas, krunisali brakom početkom devedesetih godina prošlog vijeka, a u tom braku je ovaj par dobio i dva sina, Stefana i Viktora. za Brenu i Bobu mnogi smatraju da su najskladniji par na javnoj sceni Srbije, a poznato je da je Boba bio u braku i prije Brene, te da i iz toga braka ima sina Filipa, koji je oženjen sa sve poznatijom pjevačicom Aleksandrom Prijović sa kojom ima sina Aleksandra. Prije braka sa Brenom, Boba je bio u braku sa Zoricom Desnicom, a ona mu je rodila sina Filipa.

Nakon što se razvela od Bobe, Zorica se udala sa košarkaša Ivu Nakića, sa kojim je dobila dvoje djece, sina Maria, te kćerku Ivu sa kojima je Filip veoma blizak. Trenutci kada je zajedno sa svojom majkom, te sa sestrom i bratom, za Filipa nemaju cijenu, te on veoma rado te trenutke zabilježi i fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama, pa tako ni njihova nedavna šetnja Inzbrukom nikako nije mogla proći a da se ne ovjekovječi. Tako je Filip, nedavni sunčani, novembarski dan proveo u društvu svoje majke Zorice te brata Maria, a to je sve podijelio i na društvenim mrežama, kratko napisavši ”Porodica”, a pri prvom pogledu na fotografiju, mnogi su primijetili da je Mario izrastao u pravog ljepotana.

Osim ljepote za koju je glavni „krivac“ mama, Mario Nakić je od oca naslijedio talent za košarku u kojoj je veoma uspješan. Igrao je za „Partizan“, „Real Madrid“, a sada igra u „Ikogei“. očito da je pred Mariom blistava karijera, a tek ostaje da se vidi da li će da bude veći zavodnik od svoga brata

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here