Ono što možemo sa sigurnošću da tvrdimo jeste da je žena koja je u bivšoj državi palila i žarila sa svojim glasom ali i svojim stasom bila Olivera Katarina, koja je javnosti poznata kao pjevačica ali isto tako i glumica.

U ovom periodu ona ima oko 80 godina, i prije dvije godine ona je se požalila kako jedva živi.

Naime, skoro se ona opet oglasila i ispričala za medije kako ona cijeli svoj život živi kao podstanar, a iako je bila uspješna na našem prostoru i u svijetu nikada se bi nije kupila nekretninu, i ona je sada primorana da se iz jednog stana u drugi stan seli kao podstanar.

Isto tako istakla je kako je godinama ona sama i kako u svoja četiri zida nema nikoga, a a isto tako i veliki broj njenih kolega i prijatelja je jednostavno zaboravilo na nju.

Pored toga ona se osvrnula na one periode kada nije imala šta da jede, i to joj je jako čudno jer bi država trebala da brine o njoj, i onda je ona ovaj primjer uporedila sa situacijom u Americi i situacijama sa njihovim zvijezdama gdje je rekla kako Amerika brine o svojim umjetnicima, dok ovdje je potpuno drugačija situacija.

Ona je istakla kako u ovom primjeru ona ne misli samo na sebe nego misli i na slikare, pjesnike koji je dva sastavljaju kraj sa krajem, dok sa druge strane imamo razne pjevaljke koje i nemaju talenta ali zato žive u vilama i dvorcima..

Naime, ona je rođena u Beogradu, 1940 godine, gdje je završila osnovnu i srednju školu, a od malih nogu je željela biti pjevačica, ali su se njeni roditelji protivili njenim željama, ali je na sreću ona bila jako tvrdoglava da je na kraju uspjela u tome i gdje je ona sada najkontroverznija ličnost koja je bila pristuna na sceni u bivšoj Jugoslaviji.

Vaš komentar?

Preporuke