Zoran Marjanović je od tog trenutka u zatvoru i osuđen je na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora. Takođe, prema poslednjim vestima, dok ne prođe godinu dana, on i dalje nema pravo žalbe, a prema rečima upućenih u Ventralnom zatvoru, provodi dosta vremena u molitvi i čak donosi Bibliju u ćeliju.Zoran ne komunicira dosta sa svojim kolegama.. U okolnim ćelijama, jedini koji su ga posjetili bili su brat i sin njegove bivše supruge, a kćerka Jana je došla samo jednom.

Prepolovilo ga je, jer nije znao kako da objasni maloj Jani da nije kriv za smrt njene majke, iako su svi bili uvjereni da je on odgovoran za njenu smrt. Jedan od glavnih dokaza za njegovu kaznu bio je sredstvo za uklanjanje mrlja koje su pronašli ispod sjedišta njegovog Mercedes Benz-a i koje je temeljito obrisano prije dolaska policije. Takođe, obdukcija je pokazala da se jelen borio sa napadačem, pa je logično da ga je dobro poznavala.

 

“Zoran Marjanović je suprugu Jelenu ubio na podmukao i svirep način. Apsolutno je nemoguće da je bilo ko drugi osim Zorana Marjanovića na nasipu u Crvenki kod Borče 2. aprila 2016. napao i ubio Jelenu Marjanović. Da je u trenutku napada na Jelenu Marjanović bilo bilo koga drugog u blizini, nesumnjivo je da bi ona vikala i dozivala pomoć, te bi samim tim bila primećena, kako od strane surpuga, optuženog Zorana Marjanovića, koji bi mogao da je čuje i pomogne joj u trenutku životne ugroženosti” – navodi se u presudi Višeg suda u Beogradu u koju je Kurir imao uvid.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here