Amidžić se sumnjiči da je iz pištolja pokušao ustrijelio svoju suprugu pred dvoje maloljetne djece, koja se spasila tak oštro je skočila sa terase, od sigurne smrti.
– Ne sjećam se što se dogodilo, imao sam pomrčinu – kratko je rekao Amidžić na ročištu, prenosi “Kurir”, nakon čega je određen pritvor do 30 dana.
Obiteljska drama u ulici Jevrema Grujića započela je nakon kratke rasprave između Amidžića, koji je najvjerojatnije bio pod utjecajem alkohola, sa svojom suprugom. Potom je izvadio jedan pištolj za koji nije imao dozvolu i pucao je u nju.


“Najvjerojatnije pod utjecajem alkohola napao je ženu, koja je spas pronašla otvorivši vrata i iskočići kroz terasu stana. Nasilnik je nakon toga slijedio nju, ali sljedeći hitac koji je pucao u njenom smjeru na ulici promašio je ženu – kaže izvor iz istrage. Kad je policija stigla u stan na Dedinju, pronašla je tri puške, prigušivač i municiju. Inače, Amidžić nije državljanin Srbije, već Švicarske i Bosne i Hercegovine.
Amidžić je javnosti postao poznat kao mladi znanstvenik i izumitelj tehnologije za otkrivanje talenata u sportu. Rođen je u Sarajevu, a studirao je u Moskvi i Njemačkoj.

Preporuke
Loading..