Nakon što je Opštinski građanski sud u Zagrebu donio presudu prema kojoj je prvostepeno dosuđeno da će mali Aleksandar Popović (7) ubuduće živjeti kod oca Milana (54), a ne kod majke Severine Kojić (47) kao do sada, oglasio se i Severinin bivši suprug.

-Mada je to prvostepena presuda, jako sam zadovoljan i sretan zbog nje. Aleksandar će nastaviti ići u školu u Zagrebu gdje će da nastavi živjeti, ne želim otkriti u koju školu, zato što zadire u djetetovu privatnost. Aleksandar će napokon da ide na nastavu u školu, a ne nastupe – rekao je Milan.

-Samo znam da moj sin nije išao u školu od 14.10 i da ću dodatne sate morati da uzmem kako bi nadoknadio sve gradivo koje je izgubio. Nisu štrajkovali u njegovoj školi pa će dosta biti propuštenog gradiva – dodao je Popović i rekao da je on otac koji je svojoj djeci posve posvećen.

Osim što je sa Severinom dobio sina, Milan ima još dvoje djece, sinove Đorđa i Milana. Kupio je zbog Aleksandra kuću u Zagrebu i sve poslovne obaveze organizovao da bi se djeci što više posvetio.

-Čitao sam jednom o tome za čime su najviše žalili ljudi na sam rti i većina njih je rekla da im je najteže palo što su propustili odrastanje djece i njihovo djetinjstvo. Neću dozvoliti da mi se to desi. Nije dobro za dijete, djeci nisu potrebne dadilje i treće osobe već roditelji – kaže Milan.

Dodaje da će Aleksandar moći putovati kao i dosad i da je čitao neke ekstove o tome da on ima lažni pasoš, ali kako kaže, to su sve izmišljotine. Istina je da će za svoje sinove sve da uradi: Đorđa, Milana i Aleksandra.

Preporuke
Loading..