Svjesni smo svega što se dešava u svijetu, a naročito u pitanju su izbori u Americi i izbor novog predsjednika Joe Bidena, jer mnogi u Srbiji smatraju ako će taj izbor negativno da utiče na situaciju u Sbriji naročtio jer je on bio jedna od glavnih inicijatora da se Srbija bombarduje 90 tih godina.

Tu na scenu stupa i nedavni čin Uroša Živkovića, mladog pjevača Zvezde Granda koji je ovih dana na tapeti medija, ali i društvenih mreža naročito onih koji dolaze iz Bosne i Hercegoivine, te tvrde kako su vrata Bosne i Hercegovine za njega zatvorena.

Naime, vjerujemo kako ste upoznati sa situacijom i da se Uroš oglasio povodom ovoga tako što je napisao jedan status u kojem se on ni u jednom trenutku nije pokajao što je izveo tu pjesmu, nego je govorio kako je on smao radio svoj posao.

Kako on tvrdi ta pjesma mu je bila jedna od najtraženijih pjesama i da je on dobio novac da je otpjeva i da je on tu uradio jer je publika tako tražila i da ni u jednom trenutku ta pjesma nije odraz njegovih ličnih stavova.

Međutim bili smo svjedoci kada je prije nekoliko dana Jadranka Bajraktarević pjevala u Crnoj Gori jednu pjesmu i onda je iz Srbije krenula reakcija, ali za ovaj slučaj redakcija je zakazala.


Naime, kako saznajemo redakcija jednog bosankskohercegovačkog portala je poslala upit službenoj stranici Zvezde Granda da se oglasi povodom ovoga, ali oni nisu nikada dobili odgovor, a umejsto toga oni su na svojoj stranici postavili novu Uroševu pjesmu Lazarica i javno ga pohvalili za nju.

Vaš komentar?

Preporuke