U posljednjih nekoliko mjeseci o popularnoj pjevačici Severini se stalno nešto piše ali to nisu naslovi koji govore o njenim pjesmama i njenoj karijeri nego su to naslovi o njenom privatnom životu. Prije nekoliko mjeseci ona je napustila kuću u kojoj je ona živjela zajedno sa svojim mužem Igorom Kojićem i od tada njih dvoje se nisu vidjeli. Istina, čuli su se ponekada, ali nijedna strana još uvijek nije pokrenula temu razvoda, tako da je on bio mišljenja kako će se stvari sve smiriti kada se oni vide.

Međutim, Igor je u međuvremenu saznao da ga Severina vara sa jednim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, pa je on navodno moli da se oni pomire.

Kako saznajemo iz jednog izvora koji je blizak Igoru on se mnogo šokirao kada je saznao da ga Severrina vara i da je ona ljetos krstarila Jadranom.

Onda je on nazvao Severinu, ali ga je ona navodno ubijedila kako su njih dvoje samo dobri prijatelji, a Igor je spreman an sve samo kako bi sačuvao svoj brak.

Na cijelu ovu temu oglasio se i Tmislav koji je rekao su on i Severina samo dobri prijatelji i da za nju on samo ima riječi hvale. Naveo je kako je ona dolazila u njegovu vinariju, ali da nije bila sama i da je tu bilo još mnogo ljudi.

Izjavio je isto kako je to smiješno što vidi svakave naslove u medijima, a isto tako da se između njih dvoje nije ništa desilo i da razumije da je njen život jako interesantan ali da ništa od toga nije istina.

Vaš komentaR?