Oglasila se Ceca 5 dana nakon svadbe vijeka, objavila sliku zagrljena sa ovim muškarcem: Nikad sretnija, Veljko i Anastasija ih gledaju sa suzama u očima - Lifesytledom

Oglasila se Ceca 5 dana nakon svadbe vijeka, objavila sliku zagrljena sa ovim muškarcem: Nikad sretnija, Veljko i Anastasija ih gledaju sa suzama u očima

Svetlana Ceca Ražnatović oženila je u nedjelju 24. novembra svog jedinog sina Veljka Ražnatovića.

Pjevačica će se uskoro ostvariti u ulozi bake, a snajka Bogdana nosila je na vjenčanju njenu haljinu koju je folk diva nosila na svojoj svadbi prije 24 godine.

Pjevačica se pobrinula da bude sve pod konac, a proslava nezaboravna. Najviše je muzika bila zadužena za dobru atmosferu, a to je neizbježno pošto se veliki broj estradnih umjetnika našao među zvanicama, koji su se latili mikrofona. Da zabilježi uspomene, Ceca je zabilježila po neki selfi sa svojim prijateljima sa estradne scene.

Narodni pjevač Radiša Trajković Đani našao se među omiljenim slikama pjevačice. Voditeljica Sanja Marinković jako je bliska sa Cecom, kao i Sandra Kalinić – supruga Milana Kalinića, zbog čega su se i njih dvije našle među njenim omiljenim slikama.

Tu je i mlada pjevačica Aleksandra Mladenović, zemljakinja iz Žitorađe koja je istakla da joj je Ceca uzor. Pošto obje vole praviti selfije, već su očigledne sličnosti. Ceca je podijelila i fotografiju sa svadbe, na kojoj pleše sa dugogodišnjim prijateljem Sretenom.

Da li između njih postoji nešto više ili su pak samo prijatelji, ostaje da se vidi.

Categories: Najnovije

Leave A Reply