Poznata pjevačica Neda Ukradena uvijek je izgledala vrlo atraktivno i bombastično, i godine joj jednostavno ne mogu baš ništa. I da je to istina, svjedoče neke stare fotografije ili videoisječci s nekih njezinih nastupa prije 10 i više godina, kada je bila logično, još bolja i ljepša nego što je to danas.Međutim, postoje i one fotografije koje nisu s nekih izvedbi ili svečanih događanja. Eh, jedan takav nedavno ugledao je svjetlo dana, na radost svih muških obožavatelja. U današnjem ćemo vam članku predstaviti vrlo staru sliku kako Neda Ukraden pozira u kratkom i vrlo uskom bikiniju koji uopće nije pripadao toj generaciji, datira sa morskih odmora – ona je tada bila vizionarka i gledala je u budućnost.

Ovu fotografiju možete vidjeti ispod i priloženu u nastavku. Inače, popularna pjevačica, kad je nedavno gostovala u jednoj emisiji, pohvalila se nekim fotografijama iz svojih puno mlađih dana te priznala da joj definitivno odgovara i svakako imponuje za sve one brojne komplimente koje joj za to tada dobije, ali i današnji izgled.Otkrila je i da danas nema ogromnih tajni oko svog izgleda, a popularna pjevačica nikada nije bila jedna od onih koja redovito posjećuje kozmetičke kirurge i majstore botoksa, i sve zahvaljuje majci prirodi kao i odličnoj genetici. 

Za one koji ne znaju, Neda Ukradena rođena je 16. kolovoza 1950. u Imotskom. Ona je uspješna bosanska pjevačica koja je postala poznata po pjevanju zabavne glazbe, posebno u 1970-im i 1980-ima.

 

Preporuke