U nastavku malo o domaćoj estradi, i MIlici Todorović o kojoj nismo gotovo nikako pisali od kada je prekinula romasu sa glumcem Petrom Strugar. Doduše, kolaju priče i da je on prekinuo sa njom, nakon što jj je u telefonu pronašao poruke i prepisku sa bivšim zaručnikom. Milica se vadila na priču, da je on htio samo da porazgovara sa njom i da mu ona da neki savjet, međutim Strugar nije malo dijete i nije progutao Milicinu jeftinu priču.

Ona je trenutno kod roditelja u izolaciji u Kruševcu, gdje se odmara u kućnoj atmosferi i maminim specijalitetima, koje nije dugo vremena jela. Dođu joj ponekad i rodice i prijateljjice na kafu, ali Milica se jednostavno boji covid-a19, i jednostavno nigdje ne miče iz kuće. Pametna odluka, zar ne? 

Ona je tako baš iz kućene atmosfere objavila klip na Instagramu, gdje masira svoga oca, koji je urlao na sav glas. Očito da su mu zapekla leđa, tako da je masaža i više nego imala jakoga efekta. Otac je kroz smijeh i suze urlao na nju, da bi kao maserka jako brzo mogla sda izgubi svoj posao. Bolje joj je neka se za sada drži mikrofona, jer joj očigledno tu najbolje ide.

Pogledajte u nastavku kako je sve to izgledalo, i kako je njen rođeni otac reagovao na Milicine fizioterapeutske sposobnosti, koje očigledno nisu nikako dobre. Ostanite i dalje uz nas, i budite u izolaciji, Ostanite kući…

Preporuke