Ovu sedmicu ćemo da započenomo sa jednom malom igrom i jednim testom koji će vam se sigurno svidjeti. Sam test kako kruže glasine, sastavio je niko drugi do Dalaj Lama. Važne napomene kada budete riješavali ovaj test: Nemojte varati, i budite iskreni kada budete davali odgovor. Odgovaraj sam na sva pitanja bez tuđih uplitanja. Ne vraćaj se unazad i ne briši prethodne odgovore. Imaju samo 3 pitanja, ako pogledaš odgovore prije samog kraja, neće ti se ispuniti želja. Na svako pitanje daji 1 odgovor, prvo što ti padne na pamet je vjerovatno i tvoj pravi odgovor. Sada moraš zamisliti želju, slijede pitanja:

  1. Poredaj životinje koje su na spisku od najomiljenije do najomraženije: Krava, tigar, ovca, slon i svinja. 
  2. Napiši po jednu riječ koja opisuje sljedeće: Pas, mačka, miš, kafa, more.
  3. Sjeti se nekoga ko ti je važan, i probaj ga povezati sa jednom od ovih boja. Ne mjenjaj odgovore, i smo jedna boja, jedna osoba: Žuta, narandžasta, crvena, bijela i zelena.

Sada je jako bitno da su tvoji odgovori iskreni i da je tvoja želja ostala nepromijenjena. Ovako se opisuju prioriteti u životu: Krava označava karijeru, tigar označava ponos, ovca označava čistu ljubav, konj označava porodicu i na kraju prase označava novac. Ostatak članka možete pronaći ovdje. 

Preporuke