Kada govorimo o bivšoj zemlji Jugoslaviji , ne možemo da ne pomenemo kako je ta bivša država imala stvarno veliki broj talenata i zvijezda naročito ukoliko je riječ o estradi.

Vjerujemo kako oni malo stariji vrlo dobro znaju ko je Danijel Popović,. a dok ovi mlađi i ne baš,.

On je u svoje vrijeme bio stvarno jedan od najpopularnijih pjevača, a krasio ga je nedoodljivi šarm. Svoj vrhunac je doživio kada je predstavljao Jugoslaviju na Pjesmi Evrovizije sa pjesmom “Džuli” koja i mnogima i dan danas odzvanja u ušima.

Kako je ostvario veoma dobar plasman na tom takmičenju njegova popularnost je naprosto krenula još više da raste, ali nažalost stvari po njega su vrlo brzo krenule nizbrdo.

On je danas nažalost socijalni slučaj i nedavno su ga mediji uspljeli pronaći i kroz intervjuu on im je ispričo kako se tako brzo srozao i dotakao dno i kako je njegov život bio jako težak kada je njegova karijera doživjela kraj.

Bio je u braku sa Marinom Perazić iz popularnog dueta Denis i Denis, koji je isto tako bio jako popularan, ali brak se na kraju završio razvodom, a njih dvoje su se nastavili viđati po sudovima jer Danijel nije plaćao alimentaciju za dijete.-

On se nakon toga ženio još tri puta, ali kako navodi da će samo psolejdnji brak koji još uvijek traje pamtiti po dobrom, a sa svojom sadašnjom ženom ima jedno dijete, kćerku.

 

Pored toga, ona ima još dva sina i kćerku, ali kako saznajemo sa kćerkom i jednim sinom ne želi da ima kontakt, niti oni sa njim.

Vaš komentar?

Preporuke