Nedavno smo napisali članak o Luki Tilu, dječaku koji si je u svom dvorištu napravio kuću od 8m2. U današnjem tekstu donosimo vam priču o tome kako je jedna djevojka svoj životni prostor uredila kao da je izašla iz najljepših časopisa za uređenje doma. Zove se Dennis Byron, živi u Kaliforniji i odlučila je svoju garažu pretvoriti u životni prostor iz snova. Prije je prostor od 26 četvornih metara služio za odlaganje alata i sitnica, a sada ovdje uživa u malom, svijetlom i funkcionalnom stanu.

 

Visoki prozori, dovoljno skladišnog prostora, funkcionalna kuhinja, bijeli zidovi čine ovaj stan vrlo ugodnim, svijetlim i funkcionalnim. Inače, sada živi u području gdje je prosječna cijena kuće oko 2 milijuna dolara, nema šanse da si to može priuštiti, pa je odlučila za sebe napraviti prostor koji će joj omogućiti besprijekorno funkcioniranje, a pritom i uštedjeti novac.

 

 

Tako je Denis u jednoj prostoriji uspio posebnim elementima vizualno podijeliti stan i na taj način dobiti tri odvojena dijela, a to su spavaći dio, radni dio i minijaturni dnevni boravak s kuhinjom.

 

Ona također cijeli prostor uljepšava svježim cvijećem koje unosi svježinu i posebnu ljepotu u cijeli prostor. Nažalost, kada živite u tako malom prostoru, nemoguće je sakriti neke od stvari koje su vam potrebne svaki dan, ali je moguće ako ste praktični, pa Dennis svoje cipele drži ispod kreveta u posebnom. Usput, njezina cijela Prostorom dominiraju bež i bijela boja koje vizualno povećavaju širinu prostora, dok parket u boji bukve dodatno zaokružuje cijelu priču.

 

Dennis je posebno iskoristila veliko dvorište koje okružuje garažu kako bi za sebe stvorila malu oazu u kojoj se voli družiti s prijateljima, a budući da živi u Kaliforniji, vremenski uvjeti dopuštaju joj korištenje dvorišta tijekom cijele godine. Dok za sebe kaže da živi u mjestu gdje se cijene materijalne stvari, Dennis smatra da joj ništa ne može zamijeniti mir u malom stanu koji je sama s ljubavlju opremila.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here