Kad smo već kod pojave Bokija 13, to je nešto po čemu je makedonski lider bio poznat kroz cijelu svoju karijeru i na cijelom Balkanu, i po tome je uvijek bio poznat. Bojan Jovanovski proslavio se u svojoj karijeri i napravio mnogo na svom imidžu, uključujući i potpuni remont. Boki je hijaluronskom kiselinom popunio obraze i usta, obojio kosu u plavo i ofarbao obrve, a svako javno pojavljivanje zahtijevalo je dramatičan izgled sve do nedavno kada se odlučio na novu promjenu.

 

Prije nekoliko godina njegova je prisutnost ponovno privukla veliku pažnju medija i javnosti, a sve zbog odluke da ekstravagantnu modnu kombinaciju zamijeni klasičnom i željom da skine tonu kilograma, što je i uspio. Voditelj je škrt na riječima u svakom pogledu, a mnogi su komentirali da se jako potrudio i oko neposrednosti, zbog čega su naišle na brojne kritike. Nažalost, neki Bojanovi stari dugovi su izmireni, barem se tako misli u makedonskoj javnosti, prije nekog vremena prvo je osuđen na optuženičku klupu pod sumnjom za iznudu, a potom bez dokaza zatvoren u iračkom zatvoru Drizovo.

 

 

Nadalje, osudom Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, i mog zatvaranja za slučaj u javnosti poznat kao ‘Reket’, stoga vas ovom pisanom izjavom molim da vas upoznam sa svim torturama i prolazim kroz torturu jer sam osuđen bez dokaza jer je to uključivalo interese moćnih ljudi u politici i biznisu u mojoj zemlji. U ovom trenutku se suočavam sa pravosudnim tijelima, posebno Osnovnim kaznenim sudom u Skoplju Ozbiljna tortura i kaznena djela, tako Osjećam se obaveznim reći vam istinu o našem pravosudnom sustavu, posebno zbog mojih optužbi, a imam i dokaze”, rekao je Yovanowski na početku. Ostatak pročitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here