"Od Arkana!" Veljko je na vjenčanju slučajno raskopčao košulju i svima pokazao šta je ispod: Zanijemili su kad su ovo ugledali, evo šta ima kod sebe (Foto) - Lifesytledom

“Od Arkana!” Veljko je na vjenčanju slučajno raskopčao košulju i svima pokazao šta je ispod: Zanijemili su kad su ovo ugledali, evo šta ima kod sebe (Foto)

Dok je u vjenčanici folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljkova supruga Bogdana Ražnatović izgovarala sudbonosnu riječ “da”, oko njegovog vrata sijao je lanac njegovog oca, koji ga je na neki način upotpunio, pišu srbijanski mediji.

Prošlo je tek nekoliko dana od vjenčanja sina folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, koje je prošle nedjelje priređeno u jednom Beogradskom hotelu gdje se i dalje priča o tom velikom događaju.

Dok se dojmovi sa spektakularne svadbe Veljka i sada njegove supruge Bogdane Ražnatović još uvijek nisu smirili, na površini sve manje se razotkrivaju informacije sa vjenčanja koja je za obitelj i te kako bitna. Ono što je najviše zaintrigiralo javnost jeste da je mladoženja nosio lanac svog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana koji je  među onima probudio jake emocije.

Javne ličnosti koje su poznavale komadanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića, su itekako uočili njegov lanac a kao dokaz svjedoče fotografije gdje je sam lanac prikazan.

– U trenutku kada Veljko Ražnatović raskopčava košulju, zasijao je lanac koji je svakodnevno nosio njegov pokojni otac Željko Ražnatović zvani Arkan. Volio je da nosi taj komad nakita koji mu je bio takođe i jako drag. Podsjećamo vas, Cecin sin Veljko Ražnatović nosio je očev sat kada je napunio 18 godina, a sada odlučio je da nosi njegov lanac. Kod porodice Ražnatović sve ima svoju pozadinu. Veljko i dalje svojim izgledom podsjeća na pokojnog oca, te čuva svaku njegovu uspomenu. Prije nego što će se oženiti, Ceca je Veljku poklonila lanac, a to je bila najveća Veljkova želja da ga nosi kada se bude jednog dana ženio. A tako se i desilo – pišu izvori.

Više čitajte OVDJE.

Categories: Najnovije

Leave A Reply