Danas ćemo malo pričati o pušenju, poroku koji je gotovo nemoguće ostaviti, i ne postoji trajni modul za takvo nešto. Svi se prije ili kasnije vrate cigareti na ovaj ili onaj način, rijetki su oni koji je ostave skroz do kraja. Danas za sve one koji ne mogu bez toga, donosimo riješenje kako očistiti pluća i to na jako kvalitetan način.Mnogi pušači imaju problema, ali još uvijek ne žele ostavljati cigarete, što nije baš dobro za njihovo zdravlje. Danas mnogi mladi puše, pa čak i više nego stariji ljudi. Nekim ljudima pada na pamet tek nakon 20 ili 30 godina pušenja, a tada postaju svjesni da su godinama pogriješili, što je sada teško ispraviti. Jako je čest slučaj, da djeca već u osnovnoj školi počinju sa cigaretama čisto iz šale, a kasnije snose jako teške posljedice te početničke greške.

Duhanski dim nikako nije dobar za zdravlje i općenito ga može narušiti, a zdravlje pluća posebno je rizično. Stoga, ako ne želite ostaviti cigarete, onda se barem možete potruditi napraviti malu detoksikaciju pluća i nekako ih očistiti. 
Sastojci koji su vam potrebni:

400 grama smeđeg šećera
jedna litra vode

400 grama češnjaka
jedan manji komad đumbira
dvije manje žlice kurkume

Priprema: U jednu tavu morate sipati vodu, dodati šećer i zagrijati. Jednom kada počne kuhati, tada ćete dodati đumbir brašno. Češnjak treba dobro očistiti i narezati na četvrtine, a također ga treba pomiješati sa kurkumom. Kuhat ćete ovu smjesu dok ne proključa, a tada je vrijeme da izvadite posudu iz vruće posude i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Konzumirati dva puta dnevno.

Preporuke