Beba, blizanci i još jedan dečak povređeni su juče, dok su roditelji zbrinuti u bolnici nakon što se juče u Novom Pazaru zapalila grejalica kojom se sušilo veš u njihovoj kući. Šestomesečna beba, trogodišnji blizanci i petogodišnji dečak poginuli su juče u požaru u porodičnom stanu u Novom Pazaru dok se lekari bore za život njihovog oca iz Egipta Da se bori je živ spaljen da spase svoje četvoro dece! Povrede koje nisu opasne po život zadobila je i majka deteta.

“Sumnja se da je do požara došlo jer se veš navodno sušio na grejalici koji je bila u blizini dece. Detaljna istraga će utvrditi uzrok požara, a sumnja se da su se deca ugušila dimom, jer su u trenutku izbijanja požara spavala, posle čega je njihova tela zahvatio i plamen – kaže izvor iz istrage i dodaje:

“Požar se brzo rasplamsao, a grejno telo se potpuno istopilo od vrućine. Kad su roditelji osetili dim i videli veliki plamen u sobi u kojoj im spavaju deca, pokušali su da ih spasu.”

 

“Na kraju, on je skočio sa terase. Utom su prolaznici videli da iz stana kulja crni dim i odmah su pokušali da gase požar, a pozvali su i vatrogasce”- navodi naš izvor.

Požar je izbio oko 7.00 sati u stanu šestočlane porodice na prvom spratu u zgradi u naselju Jalija, a najvjerovatnije ga je zapalila grijalica. U požaru je konstatovano da su 4 maloljetnika umrla od gušenja ugljičnim monoksidom, dok su otac i majka povrijeđeni u susjednoj prostoriji.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here