Zdravko Čolić koji je popularno poznat i kao Čola, jedan je od najvećih estradnih zvijezda koje je Balkan imao u zabavnoj muzici. On je postigao ogromnu popularnost jako rano, a njegovo ime i dan danas se spominje sa velikim poštovanjem. To je jedan od rijetkih muzičara koji i sada da napravit koncert, sve karte bi bile rasprodane – on je prije svega ogroman talent, ali i šoumen, a pored toga je poznat i kao pravi zavodnik. Za njim je uzdisao veliki broj žena, koje su i danas njegovi vjerni fanovi, ali ih je sve razočarao kada se oženio svojom sadašnjom suprugom.

On je jednom prilikom razgovarao sa medijima, te je u tom intervjuu pričao i o svojim kolegicama sa estrade, pa je podijelio i koju riječ hvale, ali se te riječi možda baš i nisu svidjele svima. Poznato je da Ceca nije u dobrim odnosima sa poznatom estradnom divom Draganom Mirković, a baš nju je Čola hvalio na sva zvona. On je tako rekao kako se jako divi svojim kolegicama koje su postale popularne svojim radom i trudom, pa je tako posebno spomenuo Draganu, kazavši kako je ona osoba koju jako poštuje, a pogotovo zato jer sve što ima je postigla samo svojim radom i trudom, bez ičije pomoći.

Lepoj Breni se divi zbog svega što je prošla u životu i načinom na koji se izborila sa svim nedaćama, a što se tiče Cece, za nju je rekao da je i ona vrijedno radila na svojoj karijeri, ali je ipak imala veliku pomoć u uzdizanju na pijedestal estradnog neba, ne želeći ulaziti u detalje o kome je tu riječ.

Preporuke