Srbija se šokirala kad je čula da je umro Miroslav Lazanski, koji je preko dvije godine radio kao ambasador u Rusiji. On je iznenada umro u svom domu u Beogradu, imao je 71 godinu, a posljedica njegove smrti je srčani udar.

Ostali su mnogi šokirani zbog ove tragedije, njega će Srbija definitivno pamtiti, ostavio je iza sebe veliki trag, ali naša današnja tema je ustvari njegova kćerka, vjerujemo da vas malo zna da je popularna glumica njegova kćerka zapravo, barem tako tvrdi.

Ona je kćerka Miroslava Lazanskog i Gordane Bjelice, radi se o mladoj i prelijepoj glumici Teodori, koja ima 27 godina, koja sigurnim koracima korača ka uspješnoj glumačkoj karijeri.

Zapala je za oko javnosti kad se potpuno gola pojavila u kadrovima Južnog vetra, svi je mogu gledati u seriji TRI MUŠKARCA I TETKA, očigledno da je glumačku strast kao i ljepotu naslijedila od majke Gordane, u kojoj je cijelog života vidjela najveći oslonac i podršku.

Njena majka Gordana je svojevremeno tvrdila da Lazanski svoju kćerku nikad nije htio priznati, nastala je kao plod fatalne emotivne veze između njih dvoje, a koliko je ona u tome bila istrajna govori činjenica da je njega tužila, da je sudskim putem zahtjevala da on očinstvo nad Teodorom prizna. Iako se trudio biti dobar otac i posvećen sinu Aleksandru, vjerujemo da su Gordanine tvrdnje poljuljale njegovu drugu porodicu.

Jeste li vi znali da je Miroslav Lazanski imao izvanbračnu kćerku, tako barem Gordana tvrdi, Gordana Bjelica koja je rekla da je bila u fatalnoj ljubavnoj vezi sa njim

Advertisement