Sin od pjevačice Goce Božinovske i od pokojnog Zorana Šijana koji se zove Mirko Šijan je dobio sina sa izabranicom Bojanom Rodić, a u vili u Surčinu se okupila najbliža porodica i prijatelji i na slavlju na otvorenom bazenu pored kojeg se partijalo do ranih sati.

Na toj proslavi su Baba Goca i tetke Rodić bile posebno vesele, dok se tome slavlju naravno i pridružio i sin od Cece, Veljko Ražnatović, ali ipak on se zadržao na tome slavlju samo nekih deset minuta, dok nikome nije bio poznat razloga toga.

Javnost je upoznata sa tim da su Mirko i Veljko oženili dvije sestre, a to su Bojana i Bogdana Rodić, dok to nije jedina stvar koja njih povezuje jer su ta dvojica momaka pored supruga iz iste porodice odlučili uraditi isti potez kada su u pitanju njihovi prvi sinovi.

Radi se o tome da su Veljko i Mirko dali imena svojim sinovima prema svojim pokojnim očevima, pa je tako mali Željko ponio ime od svoga djeda Željka Ražntovića, a sin od Mirka koji se zove Zoran je dobio ime odsupruga drugog muža Goce Božinovske Zorana Šijana.

Sasvim je sigurno da će kada malo ova djeca odrastu biti intersantan dvojac, pogotovo zbog toga što su oni naslijedili imena od ljudi koji su ostavili dubok trag na našim prostorima i o ljudima o kojim se piše i dalje pored toga što ih nema preko dvadeset godina. Veljko Ražnatović i Mirko Šijan su mnogo voljeli svoje očeve, a oni su tako i imali veliku želju koja se njima ispunila, da imaju sinove kojima će dati imena kao od svojih očeva.

Advertisement