U današnjem člnaku ćemo da pričamo o jednoj veoma zanimljivoj temi, a riječ je o tome da postoje neka istraživanja koja mogu da vaše noge i oblik vaših nogu povežu sa nekim stvarima o vama.

Naime, u današnjem člnaku vi prema obliku svojih nogu možete da otkrijete kakav ste vi to osoba u ljubavnoj vezi.

Naime ukoliko pripadate osobi koja ima TIP A oblik, vi spadate osobe koje su inače jako nježne i koja su osjećajne.

Ovakve osobe su jako stidljive i vrlo teško im je da počnu konverzaciju sa osobom koja im se sviđa, a sa druge strane one su jako privlačne, ali uvijek čekaju da neka druga osoba krene konverzaciju.

TIP B
One žene koje imaju ovakav tip i oblik nogu spadaju u žene koje su jako opuštene i harizmatične. NJima za razliku od ovih gore nije nikakav problem da krenu bilo kakvu konverzaciju, ali problem je u tome što one uvijek žele da budu glavne u vezama što nikako nije dobro, jer veliki broj muškaraca žele da vode oni glavne riječi i da oni štite svoje partnerke.

TIP C
Žene koje imaju ovakav tip nogu su ogavnom one osobe koje su jako romantične i osjećajne, a one su tu da pruže ljubav i pažnju, ali isto to očekuju i sa druge strane.
Ukolik se prema ovim ženama loše ponesete, one će vam vratiti za svemu pa zato budite jako oprezni.

Tip D
One žene koje imaju ovakav oblik nogu su žene koje su uvijek pune podrške i koje su pune razumjevanja. Veoma su ambiciozne i ne odustaju nikako, a sa druge strane nikako ne vole rizikovati tako da će one dobro razmisliti prije nego li donesu neku odluku.

U Koji tip nogu vi spadate i da li je ovo istina što smo rekli za vas

Preporuke