Porodica Ražnatović je veoma popularna tema na internet forumima iz svog okruženja, posebno otkako je izašla vest da je Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića, trudna sa njihovim drugim detetom. Priča se da su detetu odlučili dati ime Krstan. Prema pisanju pojedinih medija, porodica Ražnatović veoma je uzbuđena zbog prinove i priprema se za porođaj.

Ceca je trenutno član žirija na popularnom muzičkom takmičenju “Zvezdama Granda”. Njena ćerka Anastasija trenutno boravi u Španiji sa svojim dečkom, proslavljenim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Veljko i Bogdana trenutno su članovi porodice Ražnatović koji se najmanje pojavljuju u javnosti. Razlog za to je verovatno Bogdanova trudnoća, koja bi trebalo da se završi za manje od tri meseca. Tada je planiran doček novog člana porodice.

Porodica Ražnatović svoje gnezdo u Titelu čuva skriveno od javnosti i paparaca, a naslednik srpskog boksera Željka Ražnatovića izjavio je da je za njihovu decu bolje da odrastaju u prirodi, daleko od buke i vreve gradskog života. Budući da su njihovi Instagram profili zaključani za javnost, fotografije koje bračni par objavljuje dostupne su samo malom broju bliskih prijatelja, pa je svaka slika Bogdane Ražnatović koja se pojavi na društvenim mrežama prava senzacija.

Najnovija fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama privukla je pažnju javnosti. Na fotografiji Ceceina snaha drži tek rođenu bebu, što je mnoge obožavaoce navelo da poveruju da je Bogdanova beba konačno rođena. Dok su pljuštale čestitke i dobre želje, prijatelji i vjerni fanovi porodice Ražnatović su pojasnili da se na fotografiji zapravo nalazi mali Željko sa mamom. Bogdanova beba još nije rođena.U ekskluzivnom intervjuu za lokalne medije, Veljkova supruga izjavila je da ne voli preterano eksponiranje u javnosti. Otkrila je i da njen sin Željko više liči na supruga Veljka nego na nju.

“Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem” – kazala je prije izvjesnog vremena.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here