Kada pogledamo unazad možEmo se složiti da je ovo jedna užasna godina za nas i da je ne možemo pamtiti po dobrome, a kako ističu astrolozi, naredna godina, tj 2021. bi mogla da bude bolja od ove 2020.

Kako se ova godina polako približava kraju ,moramo se svi mi složiti sa time da je ova godina stvarno bila godina koju bismo najradije zaboravili i u kojoj su se desile razne stvari za koje se stvarno mi nismo nadali.

Kada je riječ o ovoj godoini astrolozi navode kako je par stvari u astrološkom smislu uzrokovalo da ova godina donese razne promjene u svijetu, ali prije nego li se ona završi, 21. decembra nas očekuje Velika konjukcija kojom će biti otvorena Era vodenjaka.

Međutim, ni u narednoj godini mi nećemo ostati bez nekih velikih planetarnih dešavanja, tako da vam u nastavku donosimo par stvari koje će se desiti.

-Novo doba Vodenjaka
Ovo doba će da donese određenu progresivnu energiju a u prvoj polovini ove godine mi ćemo se više fokusirati na humanitarni rad, tehonološka dostignuća i na opšte dobro.

-Merkur će da bude u zračnim znacima

Vodenjak nije jedini zračni znak koji će da utiče na našu sudbinuu ovoj nadolazećoj godini, a u tri znaka se očekuje retrogradni Merkur, a to je Vodenjak, Blizanci i Vaga
Ostatak možete pročitati OVDJE

Koji je vaš komentar na ovo? Pišite nam

Preporuke