Ovaj mladi voditelj dolazi iz Kraljeva, on je odlučio na društvenoj mreži Instagram da pošalje svojim pratiocima kako je izgledao kao dječak.

Riječ je o voditelju po imenu Filim Ćukanović, on je stavio u opisu PRIJE 30 GODINA, a odmah su brojni njegovi prijatelji i fanovi koji prate Jutarnji program koji vodi komentarisali njegovu fotku.

Jedno od glavnih imena koje se zadnjih dana provlačio kroz medije je mladi voditelj Filip Čukanović, njega smo imali priliku gledati kao voditeljka autorske emisije JUTRO.

Filipa su mnogi na malim ekranima gledali, ali slabo ko zna o njegovom privatnom životu.

On je rodom iz Kraljeva, sa samo 16 godina je započeo svoju voditeljku karijeru na PINK televiziji.

Dobio je priliku dvije godine poslije voditi emisiju Nedeljno popdne, na radio stanici, a kasnije je postao i dio jutarnjeg programa TV PINKA koji su tada vodili već poznati par Jovana Joksimović i Srđan Predojević.

Na PINK TV je ostao sve do 2014. godine kad je prešao na B92 televiziju, radio je na informativnoj redakciji. Dogodio se potpuni haos iste godine sa poplavama u Obrenovcu, a Čukanović je skoro mjesec dana sa lica mjesta izvještavao i tako postao prepoznatljivo TV lice.

Imao je i intervjue sa predsjednikom Vučićem, izdvojio se onaj na terasi predsjedništva kad je pitao Vučića KOME TO MAŠETE, aludirao je na to da je park u čijem smjeru predsjednik gleda potpuno prazan.

Nakon što je toliko dugo radio i svašta prošao, dobio je i rad na televiziji, medijski prostor dobio za svoju autorsku emisiju LIČNO NEZVANIČNO, a gosti su mu bili Miloš Biković, Luka Jović, Dejan Stanković, Milan Lane Gutović, Anastasija Ražnatović i brojni drugi.

Advertisement