Šaban Mujić i njegova supruga Asmira, postali su glavna tema medija na Balkanu nakon što se saznalo da je Asmira u šestoj deceniji ostala u drugom stanju. I sve to možda i ne bi bilo tako čudno da otac djeteta, Šaban, nije već dobro zagazio u devetu deceniju života. Ovaj par iz Cazina je već neko vrijeme u vezi, a ovoga novembra su odlučili i da ozvaniče svoju vezu, a nakon svega Asmira (51) i Šaban (83) su postali tema dana u Bosni i Hercegovini, nakon što su objelodanili da čekaju prinovu sljedeće godine. Ovaj par se bavi stočarsta, a prije veze i braka Asmira je kod Šabana radila kao pomoćni radnik, a na samome početku razgovora sa novinarima, Šaban je u šali rekao kako mu je žena već postavila stvari na svoje mjesto:

Mlada kaže da se već privikla i da ju mladoženja sluša, prenose mediji. Šaban je rekao da je njegov recept za uspjeh taj da on ne štedi na sebi, te da voli dobro pojesti i da ne može da živi bez teletine, a rekao je i da iz prvog braka ima četvero djece, tri sina i kćerku, te je ispričao kako su se on i Asmira upoznali: ”Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje djece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovjekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo”, otkrio je Šaban

Video sa ovim parom pogledajte OVDJE

Porod se očekuje u aprilu ili maju, a to je potvrdio i Šaban: ” Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Opštini i sada smo zajedno do smrti. Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, ako Bog da. Meni je drago šta god da mi dragi Bog da, bilo muško ili žensko.”

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here