U današnjem članku ćemo da pričamo o Jovani Joksimović za koju smo svi čuli kako je ona prije nekoliko mjeseci bila među glavnim temama u regionu, a riječ je o njenom otkazu kojeg je dobila na Proj Tv, a zajedno sa svojim kolegom Srđanom Predjevićem.

Otkaz je nastupio nakon pšto su se njih dvoje bahato ponašali i nepoštivanjem njihovog ugovoras kojeg oni nisu ispoštovali do samog kraja.

Oni su u tom periodu pokušavali da dođu do neke druge televizije, ali se vrlo lako saznalo ,zbog čega su oni dobili otkaz i da nisu poštovali svoju radnu etiku, a ono što je još ljudima zaparalo uši jeste to da su njih dvoje plaćani vrtoglavih 10.000 eura.

Ono što je isto bilo jako zanmljivo za slušati da je ni matična kuća gdje je počinjala RTS nije htjela u svojim redovima i da su radnici pisali peticiju da se ona ne vrati,. a ni Pink nije želio da je zaposli, ali se ona brzo snašla pa je počela raditi na jedinom mjestu gdje je žele, a to je na privatnoj K1 televziji čiji je direktor i vlasnik Željko Joksimović.

Kako vidimo uvijek mu se vraćala, kao što je to uradila i 2011 gopdine kada je ona prekinula vezu sa njim koja je trajala 3 godine, a tada je bila u vezi sa Sašom Đorđevićem , poznatim košakrašem koji je u tom periodu igrao u Italiji i koji je bio oženjen u tom periodu, ali je ona sve to opovrgla.

Poslije samo par mejseci ona se vratila Željku, iako je ona naglasila da je između njih gotova stvar, a kako možemo da primjetimo da je ona uvijek bila igračica dvostrukih aršina i da joj se teško može vjerovati.

Vaše mišljenje o njoj?