Kada pomenemo Evu Ras odmah pomislimo na glumicu koja dolazi iz stare garde glumaca koja je na glumačkoj sceni preko 40 godina i koja je ostvarila veliki broj uloga u filmovima i serijama.

Ona je nedavno gostovala u emisiji “Premijera” u kojoj je pričala o svojoj karijeri, ali isto tako o svom privatnom životu koji je kako je priznala poprilično prazan posljednjih desetina godina.

Isto tako je istakla kako se ona mora čuvati od korona virusa a kojeg kaže kako je on poprilično opasan po nju jer ona spada u tu rizičnu kategoriju ljudi.

U toj emisiji se dotakla i toga kako je ona fascinirana novom tehnologijom i da se na svakom ćošku pucaju selfiji. Ona je navela kako je to preludo vrijeme i kako u njeno vrijeme toga nije bilo, i da je se mnogo bolje i sretnije živjelo.

Isto tako ona je se doktakla i svog učešća u Farmi, gdje je navela kako joj očistiti štalu od đubreta nije bio nikakav problem.

U emisiji je isto tako otkrila jednu tajnu, a to je da je u posljendjih nekoliko godina njene kolege nazivaju mrtvom ribom, a razlog za to je njena priroda koja je flegmatična i kojoj je sve ravno.

Kada je u pitanju njen intimni život ona je veoma prazan, jer znate da se ona nikada nije udavala nakon smrti njenog muža

Kada ju je voditeljica upitala da li ona u ovom trenutku ima neku emotivnu vezu, ona je rekla kako je i zaboravila kakav je osjećaj imati nešto tako.
Vaš komentar?

Preporuke