O Džejli ramović svi pričaju, ali kada njene dvije sestre vidite stati će vam oči: I ONE PJEVAJU, ALI KAKVU LJEPOTU TEK IMAJU - Lifesytledom

O Džejli ramović svi pričaju, ali kada njene dvije sestre vidite stati će vam oči: I ONE PJEVAJU, ALI KAKVU LJEPOTU TEK IMAJU

Džejla Ramović jeste djevojka koje je cijeli Balkan očarala sa svojim glasom kao i ljepotom, međutim, pored svega toga i što ona pjeva fenomenalno ona je sada ljepotica izuzetna, a njene sestre također koje su zaista predivne.

Mediji su ovogf regiona objavili i stalno su pisali o supertalentovanim sestrama, odnosno sestrama Džejle Ramović, kao i njoj koja je u Zvezdama Granda jedina žirij osvojila sa svojim glasom i ljepotom.

Ova mlada dama koja dolazi iz Goražda koja u Neki novi klinci serijalu odnijela pobjedu dokazala je također još jednom kako u Bosni pjeva, te kako je publika njena brojna i i kako su je uspjeli nagraditi za to, a njen najveći fan jeste u njenom rodnom gradu.

Ovu 16-godišnju djevojku su svi hvalili i za nju su rekli kako pjeva brutalno dobro, a to sve možete sami da zaključite kada poslušate i pogledate video snimnke na kojima ona izvodi raznorazne pjesme i žanrove. Ovo je zaista predivna djevojka,a ona ima i dvije sestre Šejlu koja ima svega 24 godine, te Lejlu.

22.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply