Iako je na svijet tek donijela svoju bebu ova gospođa, 35-godišnjakinja na fotografijama izgledala je kao da je upravo izašla iz nekog salona za uljepšavanje žena. Ova dama se bavi rijaliti programima, i jako je uspješna u tome a tove se Lilly Ghalichi koja je rodilaprije nekoliko mjeseci svoje prvo dijete, kćer Alaru Mir. Na društvenoj mreži Instagram podijelili su fotografije bebe iz bolnice, ali osim djevojčice, sve je iznenadilo i nešto drugo.Osim što je ova novopečena majka tek rodila dijete, na fotografijama je izgledalo kao da je upravo izašla iz kozmetičkog salona, ​​a ne iz sobe za rođenje djece. Kako je moguće da nakon tolikog napora kada se majci rasklope sve kosti u tijelu, imate vremena za šminkanje?

Pohvalila se što nosi umjetne trepavice koje su lijepo urađene i koje je dekorisala tik nakon poroda, zamislite? Također je koristila fotografije sa svojom kćerkom za promociju svoje linije proizvoda, što je većini prijatelja itekako bilo neukusno i neprimjereno za bolnicu.“Reklamne trepavice nakon što je rodila dijete, o moj Bože”, jedan je od komentara. “Ne mogu vjerovati da reklamirate trepavice, pa da li ste vi pri zdravom razumu?. Vaša beba zaslužuje više poštovanja. Zamislite onda, kad odraste i pogleda ovu priču na veb portalima?

Čak i uz veliki broj negativnih komentara, bilo je onih koji su joj čestitali na rođenju djeteta i divili se njegovom besprijekornom izgledu, čak i uz činjenicu da je upravo rodila. Kao da je to najvažnije u takvim trenucima. Šta vi mislite o ponašanju ove majke?

Preporuke