Novinarka došla do podataka da je u bivšoj SFRJ svako dijete imalo svoj dosije: Pogledala svoj dosije, a nije se nimalo iznenadila s onim što je našla u njemu - Lifesytledom

Novinarka došla do podataka da je u bivšoj SFRJ svako dijete imalo svoj dosije: Pogledala svoj dosije, a nije se nimalo iznenadila s onim što je našla u njemu

Popularna je voditeljica po imenu Gorica Nešović, ali kaže da nikada nije išla u „Cvjetnu kuću“, gdje su pokopali Josipa Broza Tita. Sve je bilo tako, a tek kad je planirala posjetiti, otkrila je da je on duboko istražio i nakon toga rekao da nikad neće otići.

Gorica Nešović kaže da je za to vrijeme Tita bila baš poput većine svijeta fascinirana ovim likom, a ja dijelim Tita, a ona se sjeća da je njihov učitelj stalno govorio da ga treba voljeti još više nego tata ili mama. Mnogi su bili oduševljeni njegovim likom i svim onim što je radio dok su ga drugi pokušavali uništiti.

Danas se o njemu pričaju neke priče i često djeca mogu čuti od njegovih roditelja kakav je on bio u to vrijeme. Svi su u Titovo vrijeme znali da se o šaljivcima ne smije pričati, iako je volio dobar humor, ali nikad o sebi. U to vrijeme nitko nije ni pomislio reći nešto ružno o njemu, jer je imao vrlo jake veze i mogao je puno naučiti.

Tako je Gorica saznala da svako dijete u osnovnoj školi ima svoj dosje, a novinarka je u jednom trenutku došla do svog dosjea. Kad je čitala, otkrila je neke stvari koje su je jednostavno učinile frapom. Za Tita je Gorica negativna ličnost iz povijesti i nikad nije mogla podnijeti, a sve što je rekla može se vidjeti u videu ispod:

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply