Jedno je sigurno, Zdravko Čolić je jedan od najpopularnijih pop pjevača u regionu, o njegovom muzičkom talentu pišu i strani mediji, njegova karijera duga je skoro 5 godina, za koje vrijeme je objavio veliki broj albuma pjesama, većinu koji su postali pravi hitovi. Iako je pevač zakoračio u sedamdesetu, i dalje je veoma aktivan i na poslovnom i na ličnom planu, a svaki nastup je rasprodat danima unapred. Çolić je poznat kao jedan od rijetkih pjevača u bivšoj Jugoslaviji koji lako može napuniti najveće koncertne dvorane, a tokom svoje karijere često je nastupao na stadionima upravo zbog velike gužve, što je za njega veoma važno. Nije neuobičajeno da imati više koncerata u istom gradu zaredom.

 

Čola je od svog prvog pojavljivanja na glazbenoj sceni važio za velikog zavodnika i dugo je bio jedan od najpoželjnijih neženja, no kada su svi mislili da se nikada neće oženiti, pojavila se izvjesna Aleksandra, koja je tada radila kao profesorica u jednoj Beogradskoj srednjoj školi.

O njegovoj novoj ljubavi pisalo se mjesecima, a s obzirom da su se u javnosti veoma rijetko pojavljivali, budila je još veću zainteresovanost medija da istraže više detalja o njihovom odnosu. Tijekom njihovog braka rodile su se Una i Lara, koje su sada odrasle osobe i zbog slavnog oca imaju veliki broj pratitelja na društvenim mrežama i može se reći da uživaju u poprilično velikoj popularnosti.

 

Starija kćer Una često objavljuje provokativne fotografije koje njen otac baš i ne podržava, ali svjestan je da mladi danas žive u digitalnom dobu te da su takve stvari oko društvenih mreža postale normalne i svemu tome pristupa sa velikim razumjevanjem. Kako možemo vidjeti, njen Instagram nalog prati više od 40.000 pratitelja a ona ih gotovo svakodnevno časti detaljima iz svog privatnog života, o kojima mediji često bruje sa novim člancima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here