Novak je nju šutnuo zbog Jelene - to je njegova ljubav iz mladih dana, a kada vidite kako danas izgleda, šlogirat ćete se - Lifesytledom

Novak je nju šutnuo zbog Jelene – to je njegova ljubav iz mladih dana, a kada vidite kako danas izgleda, šlogirat ćete se

DANAS JE NOVAK ĐOKOVIĆ U BRAKU SA JELENOM RISTIĆ, A SVOJU VEZU JE S NJOM ZAPOČEO NEPOSREDNO NAKON ŠTO JE RASKINUO SVOJU VEZU SA LIDIJOM POPOVIĆ, SVJETSKI POZNATOM DJ.

2 mjeseca je bio sa njom u vezi, a Lidija ima svoj umjetnički naziv Lady Lee, i popularna je u svijetu DJ-a.

Kako je  Novak imao velikih obaveza zbog tenisa, tako je i njihova veza polako pucala. U početku je mogla izdržati, ali kada je Novak doživio probijanje u vrhu tenisa, tako je putovao češće na turnire i njihova veza nije mogla biti održana. Nakon što su se rastali, Novak je brzo upoznao Jelenu sa kojom je stupio u vezu, a potom i u brak.

Sada ćemo vam malo o karijeri Novaka Đokovića reći:

14-godišnji Đoković završio je 2001. kao trostruki europski prvak u pojedinačnom, parovnom i ekipnom natjecanju. Osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom juniorskom prvenstvu u ekipnom natjecanju za Jugoslaviju. Sa 16 godina, nakon što je osvojio pet ITF turnira, bio je rangiran kao 40. najbolji juniorski tenisač na svijetu. Godine 2004. osvojio je svoj prvi ATP Challenger turnir u Budimpešti, gdje je počeo kao kvalifikator. Sljedeće se godine kvalificirao na Wimbledonu i došao do trećeg kruga, premještajući ga na ljestvicu i ušavši u Top 100.

Categories: Najnovije

Leave A Reply