Novak Đoković još jednom pokazao da je veliki čovjek - svi bruje o onom što je uradio kad su ga novinari pitali za izjavu - Lifesytledom

Novak Đoković još jednom pokazao da je veliki čovjek – svi bruje o onom što je uradio kad su ga novinari pitali za izjavu

Oduvijek smo znali da je Novak Đoković veliki šampion. A titula koju je odnio na Vimbldonu ponovo to dokazuje i onima koji su jedva čekali da Đoković posrne i onda da ga počnu prozivati zbog toga što se odlučio na to da ne konzumira meso, da tvrde kako je zbog žene propao i da se okrenuo grljenju drveća i sekti, a na Boga zaboravio..

Nole je ponovo onaj stari, koji sve pred sobom melje. Od povrede se uspio oporaviti, te od svega što ga je skoro dvije godine mučilo, opet trenira sa Marjanom Vajdom i ponovo se može pohvaliti time da pehare podiže.

A na taj veliki dan imao je i posebnu motivaciju – najslađeg i najmlađeg navijača, koji je kraj utakmice čekao da se na tribine popne i počne vikati: Tata, tata!

-Sine, najviše te volim – poručio mu je s terena Novak, a ono što je kasnije uradio, prikazuje najbolje koliko ga uistinu voli i koliko je on kao otac posvećen.

Naime, nakon što je trofej uzeo, Đoković je do hola prošao gdje su ga sačekali novinari, ali isto tako i njegov maleni Stefan koji je tati potrčao u zagrljaj i nije ga ispuštao. Kad je sina uzeo u naručje i poljubio suprugu Jelenu, Novak se okupljenima obratio nakon što su ga pitali kad mogu dobiti izjave:

-Možemo li to za pet minuta uraditi? Trebam ovaj zagrljaj! -rekao je, a zatim Stefana stegao još čvršće, koji inače slavi 4. rođendan za tri mjeseca.

I uistinu, bilo je i više nego očito da je Novaku značio upravo taj zagrljaj više od bilo kojeg osvojenog pehara, kao i onih koje će tek da podigne. I ma koliko on bio veliki sportista, Novak je na prvom mjestu – tata.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply