Prošle godine je u medijima kao bomba odjeknula vest o tome da su supružnici Jelena i Čeda Jovanovć imali ozbiljne sukobe, pa i svađe, što je iznenadilo čitavu javnost jer su godinama važili za veoma skladan par bez većih bračnih problema. pitanje. Zajedno su više od dve decenije, a njihovu ljubav podstakla je supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Jindića Ružica (Ružica), koja je smatrala da je Jelena pravi muškarac za Čedu Jovanovića, iako je još devojčica.

 

“Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13-14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super devojka. Govorila mi je: „Nemoj da gubiš vreme sa tim tvojim curama po Beogradu”. Jelena je osam godina mlađa od mene. Pre nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno.

 

 

Posle preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dve stotine mladića i devojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime ” ovako se prisetio jednom prilikom za magazin Azra lider LDP otkrivajući da je ljubav planula uoči čuvenog 5. oktobra 2000. godine, datuma koji se najčešće pominje u novijoj srpskoj istoriji.

 

“Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom. Naravno, nisam joj posle tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao ‘obe ručne’ i rekao sebi: ‘Ovde nemoj da napraviš neku glupost’. Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gde je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: ‘Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živeo do sada, daj da uradim nešto što vredi, ako stvarno bude kraj.’ Od tog trenutka smo zajedno“” ispričao je političar.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here