Januarje prvi mjesec u godini i zato je simbol novih početaka, kako u ljubavi tako i u poslovnom životu. A što vam zvijezde govore o ovoj godini, saznajte u nastavku.

Ovan
Ljubav: Što se tiče ljubavi, situacija bi trebala biti stabilna za većinu ovnova. Doček Nove godine neće donijeti previše drastičnih promjena za većinu vas. Obavezno iskoristite blagdane i provedite ih s ljudima koje volite i koji vam nešto znače u životu. Imaćete odličnu 2020 godinu.

Bik
Ljubav: Na ljubavnom planu moguće su manje turbulencije, pa slobodno Bikovi mogu upoznati zanimljivu osobu s kojom se prvih dana januara mogu upustiti u ozbiljnu avanturu ili aferu. Zauzeti Bikovi ne bi trebali imati mnogo poteškoća oko čuvanja stvari kakve jesu. 

Jarac:

Ljubav: Na ljubavnom planu moguća je veća turbulencija kako se mjesec kreće duže i više prolazi. Za one koji su u braku moguća je manja svađa i prepirka. Ne dopustite da vas bilo ko uznemirava, uvijek imajte na umu koje su stvarne vrijednosti i zašto ste se ti i vaš partner uopće vjenčali.

To su bila 3 znaka, koja će imati itekako sreće u novoj 2020 godini. U nastavku slijede 2 znaka, koja se neće baš dobro provesti.

Djevica:

Ljubav: Ne postoje velike promjene u ljubavnom planu za sve one koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku. Za Slobodne Djevice moguća je nova ljubav, ali tek krajem ove godine.

Rak:

Zdravlje: Na kraju ovog mjeseca posebno dobro pazite na zdravlje, jer su moguće jako opasne prehlade. Ne dopustite da se za vrijeme praznika vaše tijelo otruje brzom hranom, već jedite umjereno i jedite zdravije.

Preporuke