Nostradamus pogodio požar Notre Dama tačno u dan - evo koje jezive stvari slijede odmah nakon ove nesreće - Lifesytledom

Nostradamus pogodio požar Notre Dama tačno u dan – evo koje jezive stvari slijede odmah nakon ove nesreće

POTRESEN JE SVIJET NAKO NEDAVNE KATASTROFE U PARIZU, NAKON POŽARA KATEDRALE KOJA JE BILA U PLAMENU, A U DRAMATIČNIM TRENUCIMA I STRUKTURA GLAVNOG TORNJE SA POZNATE CRKVE SE URUŠILA.

Prema nekim tumačenjima, Nostradamus je prije 500 godina pisao o požaru ove katedrale i to baš na 15.april 2019.godine.

Navodno, iz njegovih stihova je jasno kako će Francuska i Italija emocionalno najviše biti pogođeni, događaj prema navodima i tumačenjima spomenute poezije

Ispod možete detaljnije u video zapisu pogledati

Njegovi su roditelji bili Jaume de Nostredame, trgovac žitaricama, crkveni bilježnik u Saint-Rémyu od najmanje 1501. i sudac od 1513. i Reyniere de Saint-Rémy. Michel je bio najstariji sin među najmanje osam djece. Dokazani braća i sestre su Delfini, Jehan, Pierre, Hector, Louis, Bertrand, Jean II i Antoine.

Prema legendi o obitelji Nescradamusovog sina Césara i njegovog podupiratelja, tajnika i biografa Jean Aymé de Chavignyja, pradjedovi Jean de Saint-Rémy († prije 1504. ili 1518.) i Pierre de Nostredame († prije 1503.) bili su kraljevski liječnici kralja Renéa. Napulj, Sicilija i Jeruzalem, vojvoda od Lorraine i Provansi (1409-1480), koji su ušli u provansalske narodne legende kao “le bon roi René” ili njegov najstariji sin John, vojvoda od Lorene i Kalabriju (1425.). -1470). Zapravo, Pierre de Nostredame bio je trgovac žitaricama i bilježnik, Jean de Saint-Rémy, liječnik, gradski blagajnik i poreznik.

Očinska obitelj, koja je došla iz regionalnog judaizma, očito je bila s djedom Pierreom (koji se izvorno zvao Guy Gassonet) koji je prešao u katoličanstvo. Ime je Nostredame uzeo za krštenje, nakon crkve u kojoj je bio kršten, ili nakon svetog dana na koji se to dogodilo.

Categories: Najnovije

Leave A Reply