Nekadašnja Jugoslavija je bila država koja je mnogo ulagala u kulturu i u sport, pa je tako u to vrijeme bilo zaista mnogo kvalitetnih sportaša, ali i umjetnika, te je svako ko bi pomislio da je u nečemu dobar itekako imao šansu da to i dokaže. Kada je glumački svijet u pitanju, u to vrijeme je u Jugoslaviji zaista postojala ogromna plejada fantastičnih glumaca, a jedan od nezaboravnih je bio i pokojni Danlo Lazović, za kojeg svi koji su ga poznavali kažu da je bio dobar čovjek, te da je imao veliko srce. Inače, Danilo je bio rođen u Brodarevu, a gimnaziju je završio u Priboju nakon čega je primljen na Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu. Svoju prvu ulogu je imao u kultnoj seriji Otpisani, a nakon toga su uloge samo počele da se redaju, te je imao svoje role u  filmovima Posljednji krug u Monci, Laf u srcu, Tri karte za Holivud i mnogim drugim.

Danilo je dugo bio u braku sa svojom suprugom Brankom sa kojom je dobio i četvero djece i to dvije kćerke i dva sina. Miloš, zajedno sa svojom majkom vodi porodičnu prodavnicu, dok je njegova sestra Jelena završila farmaciju. Druga sestra Milena je završila psihologiju, ali je njena velika strast ples, te je u tome prvakinja Srbije. A kada je drugi sin u pitanju, Vuk, on je uspješni sportista i bavi se rukometom

uk je svoju karijeru započeo u Partizanu, a trenutno igra za jedan klub u Kuvajtu.On je i eženjen sa rukometašicom Barbarom Varlec iz Slovenije, te njih dvoje imaju i sina kojem su dali ime Luka. Vuk je u razgovoru sa novinarima rekao da mu često teško pada što njegov otac nije poživio dovoljno dugo da vidi njegove uspjehe i uspjehe njegovih sestara i brata, a u znak ljubavi i poštovanja prema ocu on je na svom ramenu istetovirao lik svoga oca. Isto je rekao da je bio veoma mlad kada je ostao bez oca te se tada bio zarekao da nikada neće osramotiti njegovo ime i prezime.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here