Dijana Đoković (59), majka teniskog šampiona Novaka Đokovića, ima bliske prijatelje oko sebe, uključujući i poznatu pevačicu. Porodica joj je oduvek bila najvažnija, sa suprugom Srđanom, sinovima Novakom, Markom i Đorđem, kao i snajkama i unucima. Novakov uspeh i popularnost su joj doneli mnoga poznanstva sa poznatim ličnostima, ali njena lista prijatelja je birana i sastoji se od malog kruga ljudi. Poznata pjevačica narodne muzike, Ana Bekuta, već godinama je prisutna na muzičkoj sceni. Ova talentirana umjetnica je svojim glasom i interpretacijom osvojila srca mnogih obožavatelja širom regiona.

Prije tri godine, Ana je prisustvovala jubilarnom šezdesetom rođendanu jedne od njih. Njeno prisustvo na tom posebnom događaju dodatno je upotpunilo slavlje i donijelo radost jubilarki i svim prisutnim gostima. Ana Bekuta je poznata po svojoj snažnoj vokalnoj izvedbi, ali i svojoj karizmi na sceni. Njeni hitovi su postali klasici narodne muzike i redovno se izvode na koncertima i manifestacijama. Njena podrška kolegama i prisustvo na važnim događajima dokazuju njen status kao jedne od najcenjenijih pevačica u industriji. Ana Bekuta je jedna od omiljenih pjevačica porodice Đoković, te se često raduju uz njene pjesme na privatnim proslavama.

Dijana i Srđan su dočekali 2020. godinu na jednom od Aninih nastupa, stvarajući posebnu atmosferu uz njen glas. Pjevačica je također doprinijela atmosferi na proslavi Aranđelovdana, krsne slave porodice Đoković. Njeno prisustvo i izvođenje pjesama su dodali dodatni sjaj tim važnim trenucima. Ana Bekuta je poznata po svom talentu i svojoj sposobnosti da stvori veselu atmosferu svojim izvedbama. Njena muzika je postala neodvojivi dio slavlja porodice Đoković.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here