Nju su proglasili najljepšom učesnicom šou programa Život na vagi: Kad vidite kako danas izgleda, stati će vam oči, smršala preko 70kg - Lifesytledom

Nju su proglasili najljepšom učesnicom šou programa Život na vagi: Kad vidite kako danas izgleda, stati će vam oči, smršala preko 70kg

MNOGI SMATRAJU KAKO JE TAKMIČARKA POSLJEDNJE SEZONE ŽIVOT NA VAGI, NINA MARTINA KOBAR KOJA IMA 26 GODINA NAJLJEPŠA UČESNICA OVOG ŠOU PROGRAMA.

U svojoj najdebljoj fazi je imala 150 kilograma, uspjela je skinuti do sada više od 70 kilograma. Dijeli na društvenim mrežama savjee svim onima koji žele da smršaju:

– Svaki dan unosim 1700-1800 kalorija, nekad dnevno pet obroka uzimam, nekad i dva, zavisi kako stignem, trudim se imati što više obroka. Milion puta sam na dijeti bila i shvatila da one ne funkcionišu uopšte, izuzev ako trebate smršati dvije do tri kile za neki događaj u kratkom roku. Promjena načina života je ključna, rekla je ona.

Težak je svaki trening onda kad daješ sve od sebe. Oni treninzi gdje se probijaju barijere u glavi ili gdje se negativa izbacuje, to su najteži treninzi u psihičkom smislu, u njima rasteš, osjećaš se predobro poslije njih.

Vrhunski mi je boks, odlični su mi kružni treninzi, ne volim dosadan trening, a potom mi trener složi izazovne i dinamične treninge, zavisi o intenzitetu, mogu potrajati 45 minuta do sat vremena, tvrdi Zagrepčanka.

Mi vam sada u prilogu ostavljamo da i sami vidite kako je ona izgledala ,ostat ćete bez teksta sigurno dok budete gledali u ljepotu ove mlade djevojke

Categories: Najnovije

Leave A Reply