Dragan Stojković, poznati bosanskohercegovački kompozitor i harmonikaš, čest je sudija na veoma popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Uprkos svojoj slavi i javnom pojavljivanju, uspešno je održao privatni život, ostavljajući malo podataka o svojoj ženi i držeći je misterijom za javnost.

Muškarac iz Bosne je skoro pet decenija u bračnoj zajednici sa svojom bračnom drugom. Uprkos činjenici da su zajedno proveli više od pola veka, šira javnost retko je imala priliku da je vidi u centru pažnje. Gospođa Dunja je odlučila da vodi diskretnu i povučenu egzistenciju, a po partneru je u potpunosti posvećena porodici. Tekstopisac ovu vjernost smatra jednim od bitnih elemenata koji doprinose održavanju čvrstog braka i ponosi se Dunjinom odlukom da se posveti njihovim potomcima. Dunja Stojković je zadovoljna majka dvoje djece i sretno je udata za poznatog Bosanca. Dobili su sina Aleksandra i ćerku Džiju koja je popularno poznata u javnosti. Uprkos tome što Bosanac rijetko raspravlja o Dunji u javnoj domeni, svaki put kada to učini, publika ostaje u strahu od duboke ljubavi i poštovanja koje gaji prema njoj.

Bosanac izražava ogromnu zahvalnost svojoj supruzi što nikada nije tražila slavu preko nekog drugog, već je bila primarni izvor podrške njemu i njihovoj porodici. On proglašava svoju odanost kao muž i priznaje ljubav koju dijele, što je opipljivo. Briga i posvećenost njegove supruge prema porodici i djeci je nepokolebljiva, a on uživa u njenim stručno pripremljenim jelima poput punjenih paprika, hurmi i kadaifa. Čak je njen kadaif ponosno uporedio sa čuvenim pronađenim u Istanbulu, ističući njene kulinarske sposobnosti. Sve u svemu, Bosanac divljenje i uvažavanje njegove supruge je evidentno u njegovim riječima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here