Njeno tijelo je i poslije poroda ostalo zategnutno zbog ovakvog doručka: Jelena Đoković otkrila tajne svog izgleda, sve žene bi ovo trebale da znaju - Lifesytledom

Njeno tijelo je i poslije poroda ostalo zategnutno zbog ovakvog doručka: Jelena Đoković otkrila tajne svog izgleda, sve žene bi ovo trebale da znaju

Često na društvenim mrežama imamo priliku da saznamo neke nove, korisne trikove koji nas zaista znaju ostaviti bez riječi, a kada su u pitanju pripadnice ljepšeg spola, one uvijek preferiraju da čitaju o zdravim načinima ishrane i života koji mogu da im kasnije pomognu da one bolje izgledaju. U našem današnjem članku vam donosimo nešto što bi vam se moglo dopasti, a tiče se Jelene Đoković.

Najpoznatiji sportista u našem regionu je u svakom slučaju Novak Đoković, a on je uvijek imao podršku svoje supruge Jelene, koja se uvijek trudi da ga prati na svim njegovim mečevima. Kako god, ono oko čega se većina slaže jeste da je Jelena izuzetno atraktivna žena, te da izgleda izuzetno dobro s obzirom na to da je postala i majka, mada to nije promijenilo kako ona izgleda.

Kako god, u više navrata je i Jelena govorila o tome šta je bitno za njenu liniju jeste to što je uvijek fizički aktivna, te što joj je najbitniji obrok u toku dana njen doručak. Naime, ona praktikuje da navečer uzme sjemenke, te da ih prelije kokosovim mlijekom i ostavi da odstoji preko noći. Ujutru dobije izuzetno hranjiv obrok koji joj može pomoći da pregura cijeli dan, sigurni smo u to.

Ipak, jako je bitno i da imate na umu da trebate da budete fizički aktivni, te da u svakom slučaju morate voditi računa da se pretjerano ne izlažete stresnim situacijama u svom životu. To je od izuzetno velikog značaja, imajte i to pak na umu.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply