Kim Jong Un  je kao i uvijek digao prašinu u svim svjetskim medijima, kada je jednostavno nakon jedne sasvim obične operacije nestao sa lica zemlje i iz svih medija. Počele su kolati i kružiti priče kako je on zapravo mrtav, a da će na njegovo mjesto da dođe njegov dvojnik, međutim, ništa se od toga zapravo nije obistinilo. Ipak, on je sve iznenadio kada se pojavio na otvaranju jedne fabrike gnojiva prije samo 7 dana.O njegovom privatnom životu se jako malo zna, znamo vrlo dobro koliko je Sjeverna KOreja zatvorena zemlja, i da je on proglašen za velikog diktatora. Dovoljno je reći da Koreja ima samo jedan radijski i jedan TV kanal, i onda će vam valjda sve apsolutno biti jasno. Međutim, ono što svjetske medije posebno interesuje jeste njegova supruga o kojoj niko ništa apsolutno ne zna. 

Samo ako uzmemo u obzir da je u Koreji zabranjen i sprovod i vjenčanje, i da je ubio samo svog brata i ujaka, onda vam je valjda kristalno jasno kakav je to čovjek, i kako se njegova žena osjeća pored njega. Pi Sool Joo je njegova supruga, za koju se kaže da joj to nije čak ni pravo ime, jer je on samo tako zove. 

Ono što se zna za nju jeste to, da je završila srednju školu u Pjong Jangu, i da ima završen tečaj iz muzičkog obrazovanja, odsjek violina. Šta vi mislite kako ona provodi vrijeme sa Korejskim diktatorom? Priča se da joj nije dozvoljeno da izlazi napolje bez njega, i da je osuđena da bude samo u kući, i to je sve. 

Preporuke